top of page
De Fauw & zonen
De Fauw & Zonen
Silo

Silo's

1. MegaMix Metselmortel:
MegaMix metselmortel is een hoogwaardige mortel die geschikt is voor alle steensoorten.

Toepassing : MegaMix metselmortels zijn uitstekend verwerkbaar en kunnen worden gebruikt in combinatie met alle steensoorten.
We leveren uw MegaMix metselmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk. Om een hoge kwaliteit te garanderen worden voor de fabricage van de MegaMix metselmortel uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen gebruikt.
MegaMix metselmortel is leverbaar in silo op 380 V en 220 V stroomspanning.

2. MegaMix Dunbedmortel:
MegaMix dunbedmortel is een hoogwaardige kant-en-klare metselmortel, waarmee u de opbouw én afwerking van uw metselwerk in één handeling afrondt.
Toepassing : MegaMix dunbedmortels zijn uitstekend verwerkbaar. Ze zijn geschikt voor metselwerk met voegdiktes van 4-8 mm.
MegaMix dunbedmortels zijn leverbaar in 10 standaardkleuren. Daarnaast kunt u ze in vrijwel iedere gewenste kleur bestellen. We leveren uw dunbedmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk. Om een hoge kwaliteit te garanderen worden voor de fabricage van de MegaMix dunbedmortels uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen gebruikt.

MegaMix dunbedmortel is leverbaar in silo op 380 V stroomspanning.

3. MegaMix Doorstrijkmortel:
MegaMix doorstrijkmortel is een hoogwaardige kant-en-klare metselmortel die geschikt is voor het doorstrijken van metselwerk. Ideaal, want uitkrabben en navoegen is niet meer nodig.
Toepassing : MegaMix doorstrijkmortels zijn uitstekend verwerkbaar. Doordat u met doorstrijkmortel verplicht vol-en-zat metselt, krijgt u een stevig stuk metselwerk. Dat brengt logistieke voordelen met zich mee die uw werk veel makkelijker maken, zeker bij hoogbouw. De metselaar maakt het werk nu achter elkaar zelf met de voegroller (bijvoorbeeld de MegaMix Easypointer of voegspijker af. Dit kan het risico op uitslag verminderen en geeft een betere waterdichtheid van het metselwerk.
MegaMix doorstrijkmortels zijn leverbaar in 10 standaardkleuren. We leveren uw doorstrijkmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk. Bij correct gebruik en toevoeging van URM is de MegaMix doorstrijkmortel uitslag-arm.
MegaMix doorstrijkmortel is leverbaar in silo op 380 V stroomspanning.

4. MegaMix Drainagemortel:

Voor betrouwbare waterafvoer onder uw vloer is de drainagemortel van MegaMix een goede keuze. Deze mortel is waterdoorlatend en zorgt voor optimale drainage, bijvoorbeeld bij tegelbestratingen, vloeroppervlakten en daktuinen. Zo kan water verantwoord en gecontroleerd worden afgevoerd naar de ondergrond en behoren vochtschade tot het verleden.
Drainagemortel is verkrijgbaar in het 2-kamersysteem silo, op een 220 V stroomaansluiting. Werken met silo’s is aanzienlijk voordeliger en sneller dan werken met zakken. Daarnaast heeft u en schone bouwplaats. De silo mengt automatisch een kruiwagen verse mortel per minuut en het handmatig mengen van de mortel is daarmee verleden tijd.
MegaMix drainagemortel is beschikbaar in korrelgrootte van 2-6 mm.

5.MegaMix Vloermortel (chape/stabilisé) :
MegaMix vloermortel is een hoogwaardige mortel die uitermate geschikt zijn voor de woning- en utiliteitsbouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Zo vindt u bij ons altijd de juiste vloermortel voor uw project.
Toepassing : MegaMix vloermortel is uitstekend verwerkbaar en voldoen aan de norm voor cementgebonden dekvloeren. Onze vloermortels worden zowel binnen de woning- als de utiliteitsbouw gebruikt.
Om een hoge kwaliteit te garanderen worden voor de fabricage van de MegaMix vloermortel uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen gebruikt. Zo voldoet uw vloermortel altijd aan de gevraagde kwaliteitsnorm voor uw gebruikstoepassing.

MegaMix Chape is leverbaar in silo op 220 V stroomspanning.

Model 1 = met menger.
Model 2 = zonder menger , om chapepomp onder te plaatsen.

bottom of page