top of page
De Fauw & zonen
De Fauw & Zonen

Silo's

1. MegaMix Metselmortel:
MegaMix metselmortel is een hoogwaardige mortel die geschikt is voor alle steensoorten.

Toepassing : MegaMix metselmortels zijn uitstekend verwerkbaar en kunnen worden gebruikt in combinatie met alle steensoorten.
We leveren uw MegaMix metselmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk. Om een hoge kwaliteit te garanderen worden voor de fabricage van de MegaMix metselmortel uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen gebruikt.
MegaMix metselmortel is leverbaar in silo en regendichte PE zakken van 25 kg.

2. MegaMix Dunbedmortel:
MegaMix dunbedmortel is een hoogwaardige kant-en-klare metselmortel, waarmee u de opbouw én afwerking van uw metselwerk in één handeling afrondt.
Toepassing : MegaMix dunbedmortels zijn uitstekend verwerkbaar. Ze zijn geschikt voor metselwerk met voegdiktes van 4-8 mm.
MegaMix dunbedmortels zijn leverbaar in 10 standaardkleuren. Daarnaast kunt u ze in vrijwel iedere gewenste kleur bestellen. We leveren uw dunbedmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk. Om een hoge kwaliteit te garanderen worden voor de fabricage van de MegaMix dunbedmortels uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen gebruikt. Bij correct gebruik en toevoeging van URM is de MegaMix dunbedmortel uitslag-arm.

MegaMix dunbedmortel is leverbaar in silo en regendichte PE zakken van 25 kg

3. MegaMix Doorstrijkmortel:
MegaMix doorstrijkmortel is een hoogwaardige kant-en-klare metselmortel die geschikt is voor het doorstrijken van metselwerk. Ideaal, want uitkrabben en navoegen is niet meer nodig.
Toepassing : MegaMix doorstrijkmortels zijn uitstekend verwerkbaar. Doordat u met doorstrijkmortel verplicht vol-en-zat metselt, krijgt u een stevig stuk metselwerk. Dat brengt logistieke voordelen met zich mee die uw werk veel makkelijker maken, zeker bij hoogbouw. De metselaar maakt het werk nu achter elkaar zelf met de voegroller (bijvoorbeeld de MegaMix Easypointer of voegspijker af. Aan (gekleurde) doorstrijkmortels kan een percentage trascement en fijn zand worden toegevoegd. Dit kan het risico op uitslag verminderen en geeft een betere waterdichtheid van het metselwerk.
MegaMix doorstrijkmortels zijn leverbaar in 10 standaardkleuren. We leveren uw doorstrijkmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk. Bij correct gebruik en toevoeging van URM is de MegaMix doorstrijkmortel uitslag-arm.
MegaMix doorstrijkmortel is leverbaar in silo en regendichte PE zakken van 25 kg.

4. MegaMix Drainagemortel:
MegaMix drainagemortel is een speciale, waterdoorlatende mortel die hoofdzakelijk gebruikt wordt voor de optimale drainage van diverse typen bestratingen, vloeroppervlakken en daktuinen, waarbij (hemel-) water op verantwoorde en gecontroleerde wijze wordt afgevoerd naar de ondergrond.
MegaMix drainagemortel is uitstekend verwerkbaar. De drainagemortel is beschikbaar in de korrelgrootte 2-6. Voor het optimaal draineren van (buiten-) terrassen, (stads-) pleinen, parken en tuinen heeft onze mortel zich telkens bewezen als meest duurzame oplossing voor zeer uiteenlopende en diverse projecten in binnen- en buitenland.
MegaMix drainagemortel is leverbaar in silo.

5.MegaMix Vloermortel (chape/stabilisé) :
MegaMix vloermortel is een hoogwaardige mortel die uitermate geschikt zijn voor de woning- en utiliteitsbouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Zo vindt u bij ons altijd de juiste vloermortel voor uw project.
Toepassing : MegaMix vloermortel is uitstekend verwerkbaar en voldoen aan de norm voor cementgebonden dekvloeren. Onze vloermortels worden zowel binnen de woning- als de utiliteitsbouw gebruikt.
Om een hoge kwaliteit te garanderen worden voor de fabricage van de MegaMix vloermortel uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen gebruikt. Zo voldoet uw vloermortel altijd aan de gevraagde kwaliteitsnorm voor uw gebruikstoepassing.
MegaMix vloermortel wordt geleverd in een silo.

bottom of page