Silo's

Zo eenvoudig is de MegaMix silo : U voorziet water, elektriciteit en de nodige plaats voor de silo. U heeft een propere werf, geen verpakkingsafval, geen resten zand of cement en geen zware arbeid. MegaMix-metselmortel wordt in silo op de werf geleverd. Voor de samenstelling van de diverse morteltypes worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen gebruikt. De voornaamste componenten zijn schoon zand met de juiste korrelopbouw, portlandcement, metselcement, luchtkalk en zuiver water. Afhankelijk van het type steen, de hardheid, het gewicht, het wateropzuigend vermogen, de kleur, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk dat U wilt maken, leveren wij U MegaMix-mortel.

MegaMix-chape in silo wordt gebruikt in combinatie met de chapemachine. Dankzij deze silo bent U verzekerd van een constante kwaliteit van de chape. Bovendien bespaart U op de zware mengarbeid van zand en cement. De MegaMix-silo is onderhoudsvriendelijk en efficiënt inzetbaar, waarbij de bouwplaats schoon blijft en exacte calculatie mogelijk is.

MegaMix-stabilise in silo wordt gebruikt in combinatie met de kruiwagen. Dankzij deze silo bent U verzekerd van een constante kwaliteit van de stabilise. Bovendien bespaart U op de zware mengarbeid van zand en cement. De MegaMix-silo is onderhoudsvriendelijk en efficiënt inzetbaar, waarbij de bouwplaats schoon blijft en exacte calculatie mogelijk is.


MegaMix-drainagemortel is een waterdoorlatende mortel die gebruikt wordt voor drainage van bestratingen, terrassen en daktuinen. De silo wordt gebruikt in combinatie met de kruiwagen.

Contacteer ons voor meer informatie : info@defauw.be